•  Overlijdensrisicoverzekeringen

Met de overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden een geldbedrag krijgen als u overlijdt. Zo compenseert u het wegvallen van een inkomen en vangt u extra kosten op. Denk bijvoorbeeld aan het aflossen van de hypotheek, meer kinderopvang of hulp in huis.

Heeft u al een overlijdensrisicoverzekering, dan kan overstappen naar een andere overlijdensrisicoverzekering interessant zijn. Bereken uw premie opnieuw en neem contact op als u een nieuwe overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten.

                 

  • Woonlastenverzekering (arbeidsongeschiktheid en werkloosheid)

Met een woonlastenverzekering verzekert u het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Uit de maandelijkse uitkering kunt u uw hypotheek blijven betalen. De verzekering is een tijdelijke oplossing zodat u kunt herstellen of een nieuwe baan kunt vinden.

 

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (voor zelfstandigen)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet kunt werken. U zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat u meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als u onverwacht ziek wordt of een ongeval heeft, ontvangt u via uw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering. Als u zelfstandig ondernemer bent, is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. U wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als u onverwacht ziek raakt.

 

  • Schadeverzekeringen

Samen met u kan ik de schadeverzekeringen van 20 verschillende maatschappijen op voorwaarden en tarief vergelijken en onderbrengen in één pakket. Hierdoor kunt u verzekeren wat u wilt verzekeren en zal u niet meer aan verzekeringen betalen als noodzakelijk.

Maak een afspraak

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Ik vertel u er graag meer over tijdens een gratis oriënterend gesprek
Neem contact op


Maak een afspraak

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Ik vertel u er graag meer over tijdens een gratis oriënterend gesprek